Documentatie en publicaties

CAL-XL kent verschillende vormen van documentatie. Hieronder staan de belangrijkste nog een keer op een rijtje:

 • Art Impact Manager (AIM) en fact sheet:
  Partners en leden van het CAL-XL netwerk kunnen zelf een projectscan maken en publiceren in de online Art Impact Manager. Adviseurs van CAL-XL kunnend daar eventueel bij coachen of er een externe evaluatie aan toevoegen.  
 • Projectenweb XL:
  Vanuit AIM kan je ook een project profiel publiceren met een landelijk bereik in het online Projectenweb XL. Je kunt daar nog extra documenten en een video aan toevoegen.
 • CAL-XL Dossiers:
  CAL-XL publiceert regelmatig over de resultaten van onderzoek of het gebruik van bepaalde methodieken. Indien opdrachtgevers daarmee akkoord gaan maken we deze graag ook publiek in de vorm van een CAL-XL dossier.
 • CAL-XL Boekenkast:
  Vanwege de scholing en training van CAL-XL en als dienstverlening aan andere geintereseerden proberen we een online bibliotheek op te bouwen van relevante publicaties die auteursrechtelijk gezien zonder bezwaar online mogen staan. Aanvullingen zijn welkom.
 • CAL-XL Webshop:
  In de CAL-XL websop staat specialistische literatuur die moeilijk via de gewone boekhandel is te bestellen. Je kunt met ideal betalen en ontvangt dan binnen een week de bestelling per post.

 

Güner Güven