Documentatie en publicaties

CAL-XL kent verschillende vormen van documentatie. Hieronder staan de belangrijkste nog een keer op een rijtje:

 • Art Impact Manager (AIM) en fact sheet:
  Partners en leden van het CAL-XL netwerk kunnen zelf een projectscan maken en publiceren in de online Art Impact Manager. Adviseurs van CAL-XL kunnend daar eventueel bij coachen of er een externe evaluatie aan toevoegen.  
 • Projectenweb XL:
  Vanuit AIM kan je ook een project profiel publiceren met een landelijk bereik in het online Projectenweb XL. Je kunt daar nog extra documenten en een video aan toevoegen.
 • CAL-XL Dossiers:
  CAL-XL publiceert regelmatig over de resultaten van onderzoek of het gebruik van bepaalde methodieken. Indien opdrachtgevers daarmee akkoord gaan maken we deze graag ook publiek in de vorm van een CAL-XL dossier.
 • CAL-XL Boekenkast:
  Vanwege de scholing en training van CAL-XL en als dienstverlening aan andere geintereseerden proberen we een online bibliotheek op te bouwen van relevante publicaties die auteursrechtelijk gezien zonder bezwaar online mogen staan. Aanvullingen zijn welkom.
 • CAL-XL Webshop:
  In de CAL-XL websop staat specialistische literatuur die moeilijk via de gewone boekhandel is te bestellen. Je kunt met ideal betalen en ontvangt dan binnen een week de bestelling per post.

 

Simon van Dommelen