Projectenweb XL

Hoe haak je aan?
Projecten en programma’s kunnen gepubliceerd worden in het online Projectenweb XL zodat ze publiek toegankelijk worden en andere gebruikers kunnen inspireren. Het Projectenweb XL is een ‘online projectenbank’ voor kennisdeling  op landelijk niveau met een breder publiek. Het vergroot de bekendheid van bestaande praktijken en het inspireert de ontwikkeling van nieuwe initiatieven.
Je maakt gebruik van het Projectenweb XL op basis van een jaarabbonnement van het CAL-XL Netwerk. Je kunt dan gebruik maken van de Art Impact Manager (AIM) en hebt gemakkelijk toegang tot andere CAL-XL producten, diensten en meetups. Meer informatie vindt je onder het kopje voorwaarden en tarieven.

Hoe werkt het Projectenweb XL?
Je gebruikt de Art Impact Manager om je project in te voeren. Daarna vraag je ons om het te publiceren in het projectenweb XL op de site van CAL-XL. Met een eenvoudige weblink of een banner kan je het project of een selectie van projecten vervolgens ook publiceren op je eigen site of die van derden.

Het profiel van je project in het Projectenweb XL bestaat uit enkele basis projectkenmerken en - kengetallen en een korte beschijving in woord en beeld die overeenkomen met die eerste pagina van de Fact Sheet van de AIM. Het Projectenweb XL heeft ook diverse filterfuncties (jaar, gemeente, discipline en een algemene zoekfunctie) en maakt de locatie van de projecten zichtbaar op een digitale kaart van Nederland. Je kunt hier bovendien naar keuze nog video’s en of documenten uploaden (en dus eventueel ook een PDF van een volledige projectscan in AIM).

Weblinks

Voorbeeld: Molke in het Projectenweb XL
Meer over de Arts Impact Manager

Ali Rabarison - van der Laan