The Bitterest Taboo: Training

18 mei 2011 - 19 mei 2011

The Bitterest Taboo is een uitwisselingsproject van GTO Maputo (Mozambique) en Formaat (Rotterdam) dat wil laten zien hoe Theater van de Onderdrukten werkt in gemeenschappen met sterke taboes op bepaalde onderwerpen. Het project maakt deel uit van het E-Motive omgekeerde ontwikkelingssamenwerkingsprogramma en is gefinancierd door Oxfam Novib. Het programma bestaat uit drie onderdelen, als geheel te volgen maar ook afzonderlijk. Voor een volledige omschrijving zie de nieuwsitem op onze pagina.

Training: woensdag en donderdag, 18 en 19 mei 2011 10.00-17.00

De tweedaagse training biedt de deelnemers de ervaring van GTO Maputo. Deze Mozambikaanse NGO werkt met Theater van de Onderdrukten door het hele land om HIV/AIDS aan te pakken. Hoe kunnen preventiewerkers in Nederland profiteren van het gebruik van Theater van de Onderdrukten om niet alleen HIV/AIDS aan de orde te stellen maar ook thema’s als huiselijk geweld, onderdrukking van vrouwen en meisjes, alcoholisme en schulden.

Kosten voor de training: €200,- Voor het complete programma: €425,-
Zie ook het onderdeel Masterclass of de twee voorstellingen

Praktische informatie

Formaat, Werkplaats voor Participatief Drama, Westzeedijk 513, 3024 EL Rotterdam. 010 4524045
Voor aanmelding en meer informatie: info@formaat.org  www.formaat.org

 

Geef je agenda door

Heb je een agenda-item dat hier thuishoort? Laat het ons weten door het aanmeldformulier in te vullen. De redactie plaatst de gegevens van je bijeenkomst of evenement dan op de website.

In principe worden alleen agendastukken geplaatst die een landelijke betekenis hebben, of direct verband houden met de activiteiten van CAL-XL.

Juan Liu