The Bitterest Taboo: Masterclass

21 mei 2011 - 22 mei 2011

The Bitterest Taboo is een uitwisselingsproject van GTO Maputo (Mozambique) en Formaat (Rotterdam) dat wil laten zien hoe Theater van de Onderdrukten werkt in gemeenschappen met sterke taboes op bepaalde onderwerpen. Het project maakt deel uit van het E-Motive omgekeerde ontwikkelingssamenwerkingsprogramma en is gefinancierd door Oxfam Novib. Het programma bestaat uit drie onderdelen, als geheel te volgen maar ook afzonderlijk. Voor een volledige omschrijving zie de nieuwsitem op onze pagina.

Masterclass: zaterdag en zondag 21-22 mei 2011, 10.00-17.00
Tijdens het tweedaagse uitwisselingsprogramma met GTO Maputo presenteren Alvim Cossa en zijn team op preventie gerichte technieken die op dit moment in Mozambique worden gebruikt. Hij nodigt de deelnemers aan de Masterclass uit om strategieën uit hun landen te laten zien. Tijdens de Masterclass zullen scènes over taboethema’s gemaakt, gespeeld en gejokerd worden.

Kosten voor de Masterclass zijn: € 275,- Voor het complete programma: € 425,-
Zie ook het onderdeel training of de twee voorstellingen

Praktische informatie

Formaat, Werkplaats voor Participatief Drama, Westzeedijk 513, 3024 EL Rotterdam. 010 4524045
Voor aanmelding en meer informatie: info@formaat.org, www.formaat.org

 

Geef je agenda door

Heb je een agenda-item dat hier thuishoort? Laat het ons weten door het aanmeldformulier in te vullen. De redactie plaatst de gegevens van je bijeenkomst of evenement dan op de website.

In principe worden alleen agendastukken geplaatst die een landelijke betekenis hebben, of direct verband houden met de activiteiten van CAL-XL.

Pierre Rutgers