De Kracht van Delen: Werkconferentie

10 december 2012

Op maandag 10 december organiseert de sociale onderneming 'Werk-dat-verbindt' De Kracht van Delen, een interactieve werkconferentie in Eindhoven.

Werk-dat-Verbindt is een sociale onderneming die zich bezighoudt met het activeren van mensen die om wat voor reden dan ook aan de zijlijn van de samenleving staan. Op dit moment bieden wij sociale activering aan in opdracht van de gemeente Eindhoven. De ervaringen die we hierin opdoen willen we graag met u delen. In ons werk zien wij de noodzaak om alternatieven te ontwikkelen voor mensen die niet of nauwelijks passen in de bestaande kaders, terwijl ze vanuit hun context willen en kunnen bijdragen aan onze samenleving. Om dit te realiseren zijn initiatieven nodig waarin sociale activering, wijkontwikkeling en ondernemerschap verbonden worden.

Op de werkconferentie zoeken we met elkaar naar vormen om dit sociale ondernemerschap handen en voeten te geven. We doen dit op een interactieve manier in de vorm van een open space conferentie. Hierin kunt u uw eigen vragen, wensen en plannen op het terrein van sociaal ondernemerschap inbrengen en delen met andere betrokkenen.

Inleidingen door:

Ton Baaijens
sociaal ondernemer en medeoprichter zorgboerderij De Hagert in Leur

Mieke de Wit
cultureel ondernemer en directeur Laaktheater, Den Haag

Dagvoorzitter:
Marianne van Buul
hoofd peiler Burgers en Bedrijven gemeente Laarbeek
 

Praktische informatie

Datum: maandag 10 december 2012
Tijd: 13:30 - 17:00u
Locatie: Kwan Yin Huis, Koenraadlaan102 A, Eindhoven
Deelname aan de werkconferentie is gratis, en aanmelding verplicht.

Wilt u hier graag bij aanwezig zijn?
Stuur dan een email naar contact@comunicarte.nl t.a.v. Jeannette Claessen

 

Geef je agenda door

Heb je een agenda-item dat hier thuishoort? Laat het ons weten door het aanmeldformulier in te vullen. De redactie plaatst de gegevens van je bijeenkomst of evenement dan op de website.

In principe worden alleen agendastukken geplaatst die een landelijke betekenis hebben, of direct verband houden met de activiteiten van CAL-XL.

Linn den Hollander