Onderzoeksconferentie 2014

24 november 2014

Het LKCA organiseert de achtste editie van de Onderzoeksconferentie Cultuureducatie en -participatie op 24 november 2014 in Utrecht. Wilt u een bijdrage leveren aan de conferentie? Stuur dan een voorstel in voor een symposium of een discussiesessie.

De conferentie is een unieke ontmoetingsplaats voor onderzoekers, studenten en andere geïnteresseerden uit Nederland en Vlaanderen. Het is hét belangrijkste platform voor innovatieve studies op het gebied van cultuureducatie en -participatie. Tijdens de conferentie worden data en ideeën gepresenteerd die de basis vormen voor het beleid van morgen, en komt u in contact met toonaangevende denkers uit Nederland en Vlaanderen.

Naast symposia en discussiesessies bestaat het programma uit een keynote, masterstudentensessies en posterpresentaties. Het definitieve programma wordt eind september bekendgemaakt.

Praktische informatie

Datum: maandag 24 november 2014
Tijd: (wordt nader bekend gemaakt)
Locatie: LKCA, Utrecht

Stuur een voorstel in
Meer informatie

 

Geef je agenda door

Heb je een agenda-item dat hier thuishoort? Laat het ons weten door het aanmeldformulier in te vullen. De redactie plaatst de gegevens van je bijeenkomst of evenement dan op de website.

In principe worden alleen agendastukken geplaatst die een landelijke betekenis hebben, of direct verband houden met de activiteiten van CAL-XL.

Jan Brouwer