7th ICAF Rotterdam

27 maart 2017 - 2 april 2017

Het thema van ICAF 2017 is BEWEGING! Op dit moment zijn we met name in Brazilië aan het kijken naar voorbeelden van de manier waarop moderne dans letterlijk het verschil in de levens van jongeren maakt. Beweging kan volgens ons veel dingen betekenen, waaronder dans in, met en voor communities. Maar het kan ook verwijzen naar beweging in termen van gebaren en vormen van communicatie die verder gaan dan het puur verbale. Of naar de link tussen community art en activisme, of community art zelf als een internationale beweging waar het ICAF een integraal onderdeel van uitmaakt. De afgelopen tijd hebben we een aantal nieuwe pagina's aan onze website toegevoegd voor iedereen die op zoek is naar meer informatie over community art. Het zevende ICAF vindt plaats van 27 maart tot 2 april 2017. Heb je ideeën voor het volgende ICAF? Neem dan contact op met Jasmina Ibrahimovic via jasmina@icafrotterdam.com!

CAL-XL is al meerdere edities partner van het festival.

Praktische informatie

International Community Arts Festival
Rotterdams Wijktheater
Herenwaard 17
3078 AK Rotterdam

tel: +31 (0)10-4230192
fax: +31 (0)10-4231283
info@icafrotterdam.com  

 

Geef je agenda door

Heb je een agenda-item dat hier thuishoort? Laat het ons weten door het aanmeldformulier in te vullen. De redactie plaatst de gegevens van je bijeenkomst of evenement dan op de website.

In principe worden alleen agendastukken geplaatst die een landelijke betekenis hebben, of direct verband houden met de activiteiten van CAL-XL.

Hassan Oumhamed