Community Arts Learning Lab start i.s.m. het Makershuis Den Bosch!

22 november 2012

In 2013 start CAL-XL opnieuw met de opleiding CALL (Community Arts Learning Lab) In Zuid Nederland en Vlaanderen. Dit keer in samenwerking met Het Makershuis in Den Bosch en Demos in Vlaanderen.

Met de opleiding Community Arts Learning Lab (CALL) leren kunstenaars het terrein van de Community Arts te verdiepen en te verbreden. Je gaat op zoek naar artistieke identiteit en denkt na over de ethiek van het maken. Je leert je verhouden tot de diverse groepen en ervaart de noodzaak van verbindingen met maatschappelijke en sociale partners en ontwikkelt een eigen stijl en visie. Tegelijkertijd werk je aan ondernemerschap en onderzoek je de weg naar nieuwe opdrachtgevers.

Voor wie is de opleiding bedoeld?
Voor kunstenaars met een actieve kunstpraktijk, aantoonbare ervaring met het werken met groepen en affiniteit met geëngageerde kunst. De opleiding is geschikt voor alle kunstdisciplines.

Wat leer je?
De opleiding CALL heeft het karakter van een ontwikkelingstraject waarbij ervaring en vaardigheden centraal staan. De opleiding maakt gebruik van meervoudige leerroutes: lessen op theoretisch en praktisch niveau, een leerpraktijk, voortdurende reflectie, intervisie en zelfstudie.

De opleiding start in 2013 (precieze datum wordt nader bekend gemaakt), inschrijven kan vanaf 1 november 2012.

Meer weten?
Neem contact op met Kirsti Pol 06-10756324
 

CALL is een opleiding van CAL-XL en Cultuur&Ondernemen. De opleiding wordt in 2013 door Het Makershuis vormgegeven en georganiseerd in Zuid Nederland en Vlaanderen, in samenwerking met DEMOS Brussel-Vlaanderen.

 

Stefan van Hees