Interactieve aanvraagomgeving Fonds voor Cultuurparticipatie!

22 november 2012

Het Fonds voor Cultuurparticipatie lanceert de pilotfase voor het nieuwe online platform Jij maakt het mee. Een online aanvraagomgeving en forum  voor bijzondere kunstprojecten in de vrije tijd. Het platform is nieuw en moet dus nog worden gevuld. Je kunt je eigen project invoeren, maar ook mee-denken en mee-adviseren met het plan van een ander!

Jij maakt het mee is een platform voor mensen of organisaties die een project willen starten en voor mensen die mee willen meedenken over hoe bijzondere amateurkunstprojecten er uit kunnen zien. Op de site kun je adviezen krijgen om een goede projectaanvraag te maken, zelf  tips geven aan anderen en meepraten over welke projecten in aanmerking voor een financiële bijdrage van het Fonds moeten komen. Met de pilot wil het Fonds onderzoeken op welke manieren het publiek op een interactieve manier bij onze aanvraagprocedure kan worden betrokken.

Het Fonds wil bijzondere projecten ondersteunen waar behoefte aan is. Jij maakt het mee is bedoeld voor projecten voor kunstbeoefening in de vrije tijd die een onverwachte samenwerking aangaan; nieuwe doelgroepen bereiken, of cultureel ondernemerschap laten zien. Zo willen we samen met het publiek van wilde ideeën super projecten maken. 

Voor vragen en inlichtingen, neem contact op met het Fonds

www.jijmaakthetmee.nl

ps. en ben je al op de hoogte van de crowdfunding website VOOR DE KUNST?

Linn den Hollander