Oproep onderzoekspapers

18 januari 2012

Dien je onderzoeksvoorstel in voor de conferentie 'Onderzoek en Cultuureducatie' van Cultuurnetwerk Nederland en Erasmus Universiteit Rotterdam!

Hierbij roepen wij Nederlandse en Vlaamse onderzoekers op om zich in te schrijven op een paper-sessie 'Kunst en Maatschappelijke Ontwikkeling' tijdens de conferentie 'Onderzoek en Cultuureducatie'.

De conferentie is op donderdag 21 juni 2012 in Rotterdam en wordt georganiseerd door Cultuurnetwerk Nederland en de Erasmus Universiteit Rotterdam. We vragen je om vóór 6 februari een voorstel in te dienen. Een paper kan betrekking hebben op afgerond, lopend of toekomstig onderzoek.

Op deze conferentie presenteer je jouw onderzoek aan een door de organisatie geselecteerde referent, collega-onderzoekers, belangstellenden uit de beroepspraktijk en studenten. In het ochtenddeel van de conferentie staan drie onderwerpen centraal: (onderwijs)ontwerp, leren en beoordelen. In de middag staan de papersessies op het programma. Daarin wordt onderzoek over uiteenlopende thema’s gepresenteerd. Daarnaast zullen ook masterstudenten hun onderzoek presenteren in de vorm van posters. Kijk voor meer informatie over de conferentie op de pagina van Cultuurnetwerk.

Het thema 'Kunst en Maatschappelijke Ontwikkeling' wordt ingebracht door CAL-XL. De paper-sessie is onderdeel van een meerjarig traject van onderzoek, symposia en publicaties in het kader van een landelijke onderzoeksagenda voor community arts. Zie voor meer informatie www.cal-xl.nl/onderzoek Indienen van een voorstel kan via deze link. De deadline is - zoals gezegd - 6 februari. Uiterlijk 24 februari 2012 ontvangt u bericht of uw voorstel is geselecteerd. Wij zien uw voorstel graag tegemoet!

Krista Heijster