Stageplek West Side Stories

10 juli 2013

Ben jij initiatiefrijk, sociaal vaardig en kun je goed omgaan met verschillende doelgroepen in de wijk? Heb jij affiniteit met fotografie en participatieprojecten en vind jij het leuk om werkervaring op te doen in een kleine organisatie? Dan is deze stageplek iets voor jou!
Fotomuseum Foam in Amsterdam is per direct op zoek naar twee stagiairs voor het project West Side Stories (6 maanden, 4 dagen per week: wo-do-vr-za)

Met West Side Stories richt Foam richt zich tot amateurs, bewonersgroepen en wijkverenigingen in Amsterdam Nieuw-West. Het doel is het bevorderen van de sociale cohesie in de wijk en het creëren van ontmoetingen tussen de verschillende bewonersgroepen. Met West Side Stories treedt Foam buiten de museumdeuren. Klik hier voor meer informatie over de projectlocatie.
De ideale stage kandidaat kan uitstekend organiseren en secuur werken, is enthousiast, snel en flexibel en kan bovendien zelfstandig werken.

Wij bieden:
- een unieke stage binnen de sociaal-culturele sector
- veel eigen verantwoordelijkheid
- ruimte voor eigen initiatieven en ideeën

Belangstelling? De functie is open tot die vervuld is.
Neem voor meer informatie contact op met Garance Camping, 020 5516500 en stuur je motivatiebrief met CV naar garance[at]foam.org.

Klik hier voor meer info over Foam

Stefan van Hees