Zon op Zuid in Arnhem: publicatie 2011 en tweede editie in 2012

27 februari 2012

Zon op Zuid 2011 was een grootschalig project waarbij kunstenaars en bewoners van achttien straten in Arnhem-Zuid samenwerkten aan interdisciplinaire deelprojecten: theater, dans, muziek, beeldende kunst en film.
 

Publicatie

Van 2011 verscheen onlangs het ‘reisverslag’: een mooie publicatie met een dvd, waarop de documentaire, plus de films die werden gemaakt in het kader van Zon op Zuid. Het reisverslag leidt je in woord en beeld door Arnhem Zuid en geeft tips voor dergelijke projecten. Meer informatie en bestellen via zonopzuid@gmail.com.

Projectleider van Zon op Zuid Lies Joosten (cultuurscout) was in 2011 als praktijkonderzoeker verbonden aan CAL-XL. Ze monitorde en evalueerde het project en schreef een verslag van haar onderzoek. Dit kun je downloaden bij Dossier 6 op http://www.cal-xl.nl/inspiratie/cal-xl-dossiers/

Zon op Zuid 2012

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een tweede editie van Zon op Zuid. Zowel straten die in 2011 hebben deelgenomen, als ‘nieuwe’ locaties kunnen meedoen. Er zijn alvast twee weekenden gereserveerd voor de eindpresentaties: 23/24 juni en 22/23 september. Zet vast in je agenda!
Meer informatie volgt zodra de financiering rond is op www.zonopzuid.nl.

 

Pierre Rutgers